İZMİR / MENDERES - Yeniköy Ortaokulu

Yeniköy Ortaokulu

Yeniköy Mahallesi Menderes Orhanlı Yolu Sokak No235/1 Menderes/İZMİR
Vizyon
İçinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil; gelecek yüzyılın ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesinde nüfuz ettiren; aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan herkesle diyaloğa açık, düşüncelerini ifade edebilen geleceğin bireylerini yetiştirmek.
Misyon
Atatürk´ün ilke ve inkılaplarına, cumhuriyetin temel niteliklerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyemizde eğitim gören herkesi Türk milletinin değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven bireyler yetiştirmek.
Başlangıç: 09:00 Bitiş: 15:10
Ulaşım
Köyümüze ulaşım, İzmir Büyükşehir Belediyesi´ne ait Seferihisar-Cumaovası seferini yapan otobüsler aracılığıyla ve şahsi olanaklarla sağlanmaktadır.
Köy
İlçe Merkezine 11 km İl Merkezine 32,7 km